Rüyada yeşil ipek kumaş görmek

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, zararların telafi edileceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ipek kumaş gördüyseniz:

  • Herşeyin daha fazlasını elde edebileceğiniz senaryoların içindesiniz veya içine girmek üzeresiniz.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada ipek kumaş satın almak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipek kumaş görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ipek kumaş almak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipekli kumaş görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada yeşil ipek görmek işlerin çok iyiye gideceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments