Rüyada ipek kumaş satın almak

Rüyada ipek kumaş satın almak tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, zaferler kazanacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ipek kumaş satın almak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Rüyada ipek kumaş satın almak onu yalnız bırakmayacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulur.

Rüyada ipek kumaş görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına işarettir.

Rüyada ipekli kumaş görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet eder.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipek kumaş almak hayırlı zamanlar geçireceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada kumaş satın almak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments