Rüyada ipek kumaş almak

Rüyada ipek kumaş almak işinin gücünün de hep rast gideceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipek kumaş almak gördüyseniz:

  • Direksiyona hakim olmakta fayda var.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Rüyada ipek kumaş görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada ipekli kumaş görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ipek kumaş satın almak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine inanılır.

Rüyada ipek kumaş almak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada ipek seccade görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments