Rüyada ipekli kumaş görmek

Rüyada ipekli kumaş görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, hayatından çıkaracağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet eder.

Rüyada ipekli kumaş gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan geçici bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ipekli kumaş görmek kısmetin ve talihin açılacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipek kumaş almak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Rüyada ipek kumaş satın almak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına işaret eder.

Rüyada ipek kumaş görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ipek gömlek görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments