Rüyada mavi ipek elbise giymek

Rüyada mavi ipek elbise giymek cesaret gerektiren işlere gireceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, huzur bulacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi ipek elbise giymek gördüyseniz:

  • Kişisel görüşleriniz yapılması gerekenlerin önüne geçebilir.

Rüyada mavi ipek elbise giymek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada siyah ipek elbise giymek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ipek elbise giymek herkesin rahat edeceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına delalet eder.

Rüyada ipek kırmızı elbise giymek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı ipek elbise giymek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, haram mala işaret etmektedir.

Rüyada pembe ipek elbise giymek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Rüyada ipek yeşil elbise giymek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments