Rüyada boncuk bileklik takmak

Rüyada boncuk bileklik takmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, güzel haberlerin alınacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine alamet eder.

Rüyada boncuk bileklik takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almamalı veya müsamaha göstermemelisiniz.

Rüyada boncuk bileklik takmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına işarettir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, moral bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik takmak güzel gelişmeler yaşayacağına, tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuktan bileklik görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada boncuk bileklik görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, aile saadetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada boncuklu bileklik görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments