Rüyada pırlanta bileklik takmak

Rüyada pırlanta bileklik takmak günden güne sorunlarının artacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada pırlanta bileklik takmak gördüyseniz:

  • Kabul edilebilir gerekçeler veya bazı ispatlar ortaya çıkmadan önce kimseyle fikir çatışmasına girmemenizde fayda var.

Rüyada pırlanta bileklik takmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada pırlanta bileklik görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada inci bileklik takmak yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi bileklik takmak kişinin isteklerine nail olacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada birine bileklik takmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, hayırlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bileklik takmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, karın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına bileklik takmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik takmak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments