Rüyada dolabın üstüne çıkmak

Rüyada dolabın üstüne çıkmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, işlerini toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada dolabın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Ya da önemsemediğiniz fikirleriniz onların en önemli hedefleri olabilir.

Rüyada dolabın üstüne çıkmak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine işarettir.

Rüyada dolap üstüne çıkmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada masanın üstüne çıkmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kapının üstüne çıkmak geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabenin üstüne çıkmak sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada suyun üstüne çıkmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments