Rüyada üstüne çıkmak

Rüyada üstüne çıkmak ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, malında zulüm meydana gelmesine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Belli imzalar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce uzmanlara danışmanızda fayda var.

Rüyada masanın üstüne çıkmak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine yorulur.

Rüyada trenin üstüne çıkmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada sandalyenin üstüne çıkmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine delalet eder.

Rüyada taşın üstüne çıkmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına alamet eder.

Rüyada ağacın üstüne çıkmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, işlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolabın üstüne çıkmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada su üstüne çıkmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada mezarın üstüne çıkmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments