Rüyada masaya çıkmak

Rüyada masaya çıkmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet eder.

Rüyada masaya çıkmak gördüyseniz:

  • Size sunabileceği şeyler olan eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurabilir veya biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada masanın üstüne çıkmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada masaya çıkmak sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada masanın üzerine çıkmak sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikah masasında oturmak küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, dileklerin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada gelin masası görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada masa görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rakı masası görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada masa altına girmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments