Rüyada masanın üzerine çıkmak

Rüyada masanın üzerine çıkmak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine delalettir.

Rüyada masanın üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Rüyada masanın üzerine çıkmak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada masanın üstüne çıkmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına yorulur.

Rüyada masaya çıkmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık masa görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına rivayet eder.

Rüyada dantel masa örtüsü görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada temiz masa görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük masa görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalet etmektedir.

Rüyada masa çizmek neşesine kavuşacağına, keder yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments