Rüyada kayanın üstüne çıkmak

Rüyada kayanın üstüne çıkmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına delalettir.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Huysuz birine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada kayanın üstüne oturmak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına yorulur.

Rüyada kayanın üzerine çıkmak son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına alamet eder.

Rüyada kayanın tepesine çıkmak toparlanacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak yaşadığı zorluğun biteceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kayan araba görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kayanın içine girmek başkasının hakkına göz dikileceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kayanın üstünde yürümek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments