Rüyada kapının üstüne çıkmak

Rüyada kapının üstüne çıkmak çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, çok zarar göreceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir.

Rüyada kapının üstüne çıkmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kapı kilitlemek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada masanın üstüne çıkmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatının üstüne çıkmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Rüyada duvarın üstüne çıkmak hastalığın biteceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada dünyanın üstüne çıkmak kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada trenin üstüne çıkmak bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments