Rüyada duvar üstüne çıkmak

Rüyada duvar üstüne çıkmak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Hemen öz yetiniz olan ikna gücünüzü kullanın.

Rüyada duvar üstüne çıkmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarın üstüne çıkmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada duvarın üstüne oturmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına rivayet eder.

Rüyada arabanın üstüne çıkmak uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada çatının üstüne çıkmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada dünyanın üstüne çıkmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş üstüne çıkmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, huzur ve saadet bulacağına alamet eder.

Rüyada sandalye üstüne çıkmak hayırlı haberler duyacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments