Rüyada masa silmek

Rüyada masa silmek hakkını alacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, yanlış adımlar atacağına, geçineceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada masa silmek gördüyseniz:

  • Maddi olarak sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Rüyada beyaz masa silmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalet eder.

Rüyada masa sildiğini görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, sorunlarını unutacağına tabir olunur.

Rüyada masa silmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada masanın tozunu silmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada masayı silmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada cam masa silmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta silmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenleri silmek malından ve parasından olacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments