Rüyada beyaz masa silmek

Rüyada beyaz masa silmek varını yoğunu kaybedeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, maddi olarak büyüyeceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, eline geçen malları tutamayacağına yorulur.

Rüyada beyaz masa silmek gördüyseniz:

  • Yeni kurulacak arkadaşlıklar vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada beyaz masa silmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Rüyada cam masa silmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada masa silmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masanın tozunu silmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Rüyada masa sildiğini görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada masayı silmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kapı silmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz araba silmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments