Rüyada masa sildiğini görmek

Rüyada masa sildiğini görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada masa sildiğini gördüyseniz:

  • Size yapılan ufak haraketleri bile affedilmez hatalar olarak görerek insanlar hakkında olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz.

Rüyada masanın tozunu silmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulur.

Rüyada beyaz masa silmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada cam masa silmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına alamet eder.

Rüyada masa sildiğini görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına işarettir.

Rüyada masayı silmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine alamet eder.

Rüyada masa silmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kapı silmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada cami silmek rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments