Rüyada masayı silmek

Rüyada masayı silmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sonradan da çok üzüleceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına rivayet eder.

Rüyada masayı silmek gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizi aldatma istekleri duyabilir ya da onu aşırı kıskanabilirsiniz.

Rüyada cam masa silmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada masayı silmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına delalet eder.

Rüyada beyaz masa silmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masa sildiğini görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa silmek zenginlik içinde olacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada masanın tozunu silmek kazanç kapılarının kapanacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine işarettir.

Rüyada aynayı silmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorgan silmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments