Rüyada cam masa silmek

Rüyada cam masa silmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada cam masa silmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirerek ne tür tepkiler alacağınızı gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada cam masa silmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada masayı silmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz masa silmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada masanın tozunu silmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet eder.

Rüyada masa silmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa sildiğini görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba camı silmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada pencere camını silmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments