Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalettir.

Rüyada lekeli beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına rivayet eder.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalettir.

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lekeli gömlek görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada gömlekte leke görmek kötü günler görüleceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzde beyaz leke görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments