Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta beyaz lekeler gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konular maddi manevi yorucu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine alamet eder.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına inanılır.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta siyah leke görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada vücut lekesi görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda siyah leke görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulur.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments