Rüyada lekeli gömlek görmek

Rüyada lekeli gömlek görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada lekeli gömlek gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.

Rüyada gömlekte leke görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek gelecekte yüzünün güleceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine rivayet eder.

Rüyada lekeli gömlek görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta siyah leke görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada tende leke görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments