Rüyada beyaz gömlekte leke görmek

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gömlekte leke gördüyseniz:

  • Eski meslektaşlarla veya geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömlekte leke görmek çıkmaza gireceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına yorulur.

Rüyada lekeli gömlek görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde beyaz leke görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine delalettir.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments