Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz lekeli gömlek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları bir süredir sıkıntı yaratan veya bıktırıcı olmaya başlamış problemlerin çözümünü sağlayabilir.

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine inanılır.

Rüyada gömlekte leke görmek rakiplerinin üzüleceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada lekeli gömlek görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz elbisede leke görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, insanların saygısının kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments