Rüyada lağıma düşen birini görmek

Rüyada lağıma düşen birini görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağıma düşen birini gördüyseniz:

  • Çalıştığınız veya yaşadığınız alandaki tüm yeni şeyleri keşfetme içgüdünüzü dizginleyemiyorsunuz.

Rüyada birinin lağıma düştüğünü görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, maddi güç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine yorulur.

Rüyada lağıma düşen birini görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada lağım suyuna batmak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada lağım görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağım pisliği görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments