Rüyada lağım suyunun taştığını görmek

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, işlerin bir anda azalacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyunun taştığını gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız daha fazla soru sormalısınız.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağım taştığını görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalettir.

Rüyada lağım taşması görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağımın taştığını görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım suyunda yürümek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyunda yüzmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağımlı suya düşmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyunda boğulmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments