Rüyada birinin lağıma düştüğünü görmek

Rüyada birinin lağıma düştüğünü görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yepyeni biri haline geleceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin lağıma düştüğünü gördüyseniz:

  • İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmalısınız.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Rüyada birinin lağıma düştüğünü görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına işarettir.

Rüyada lağıma düşen birini görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine yorulur.

Rüyada evde lağım faresi görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada lağım suyu yutmak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, anne babaya müjde verileceğine işarettir.

Rüyada lağım suyu görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, durgunlaşacağına alamet eder.

Rüyada lağım kokusu görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments