Rüyada lağım pisliği görmek

Rüyada lağım pisliği görmek malının ve kazancının tam olacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına inanılır.

Rüyada lağım pisliği gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir.

Rüyada lağım pisliği görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım kokusu görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalettir.

Rüyada lağım içine düşmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna batmak allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü lağım faresi görmek hayır getirecek işlere girileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük lağım faresi görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna düşmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments