Rüyada lağımlı suya düşmek

Rüyada lağımlı suya düşmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, her daim temkinli olacağına, hakkını alacağına, ulvi kimse haline geleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada lağımlı suya düşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada lağım suyuna düşmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağımlı suya düşmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine alamet eder.

Rüyada lağıma düşmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine rivayet eder.

Rüyada lağım çukuruna düşmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada lağım içine düşmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada lağımın içine düşmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada lağım suyuna girmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments