Rüyada lağım suyu içmek

Rüyada lağım suyu içmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, zamanını allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına işaret eder.

Rüyada lağım suyu içmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizin farkında olan bir kişi size bir şans tanıyabilir.

Rüyada lağım suyu içmek güvenliğinden vazgeçeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine delalet eder.

Rüyada lağımlı su görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek herkesin takdirinin toplanacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına işarettir.

Rüyada lağımlı suya düşmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna batmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada lağım suyuna girmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada lağım suyunda yürümek her anlamda şifa bulmaya, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada lağım suyuna düşmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments