Rüyada lağım suyunda yüzmek

Rüyada lağım suyunda yüzmek geçim derdine düşeceğine, ticaretin açılacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • Alacağınız bir teklifi reddetmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada lağım suyunda yüzmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada lağım içinde yüzmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine rivayet eder.

Rüyada lağımda yüzmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet eder.

Rüyada lağım suyunda yürümek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyuna batmak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada lağım suyunda boğulmak kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, mesleğinde atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyu görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments