Rüyada lağımlı su görmek

Rüyada lağımlı su görmek hayallerde değişiklikler olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, işlerdeki verimin artacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağımlı su gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü bir ödeme söz konu olabilir.

Rüyada lağım suyuna düşmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyunda boğulmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağım suyu görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyunda yürümek kötü kişilerden uzak durulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada lağım suyuna batmak kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım suyuna girmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, gözyaşının kuruyacağına alamet eder.

Rüyada lağımlı suya düşmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada lağımlı su görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments