Rüyada kuyunun dibini görmek

Rüyada kuyunun dibini görmek mal ve mülk sahibi olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine inanılır.

Rüyada kuyunun dibini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin güvenilirliğini sorgulayarak hatalı bir adım atabilirsiniz.

Rüyada dipsiz kuyu görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dibi görünen kuyu görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyunun dibini görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç diplerinde sivilce görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına işarettir.

Rüyada ağaç dibi görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, koyu muhabbette kalacağına tabir olunur.

Rüyada dip boyası görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments