Rüyada dibi görünen kuyu görmek

Rüyada dibi görünen kuyu görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada dibi görünen kuyu gördüyseniz:

  • Belli bir kişi, plan, amaç veya proje için büyük istek duymanız dikkatleri üzerinize toplayabilir.

Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına rivayet eder.

Rüyada dibi görünen kuyu görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına tabir olunur.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Rüyada dipsiz kuyu görmek sorunların ve engellerin biteceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyunun dibini görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine rivayet eder.

Rüyada dibi görünen deniz görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet eder.

Rüyada dibi görünen su görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına alamet eder.

Rüyada saç diplerinin beyazladığını görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments