Rüyada dipsiz kuyuya düşmek

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada dibi görünen kuyu görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada kuyunun dibini görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına işarettir.

Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dipsiz kuyu görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına delalet eder.

Rüyada denizin dibine düşmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerin dibine düşmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke yorulur.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek gelirinin artacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments