Rüyada dipsiz kuyu görmek

Rüyada dipsiz kuyu görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, tecrübe kazandıracağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para alamet eder.

Rüyada dipsiz kuyu gördüyseniz:

  • Çabalamanız gerekse de, buna değdiğini görebilirsiniz.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dibi görünen kuyu görmek borçların sonlandırılacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine rivayet eder.

Rüyada dipsiz kuyu görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine işarettir.

Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına delalet eder.

Rüyada kuyunun dibini görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tencere dibini kazımak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada deniz dibinde olmak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalet eder.

Rüyada suyun dibine batmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments