Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek

Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dibi görünmeyen kuyu gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında son derece olumsuz planlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada dibi görünen kuyu görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dibi görünmeyen kuyu görmek her konuda şansın yaver gideceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına işarettir.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada kuyunun dibini görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine inanılır.

Rüyada dipsiz kuyu görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya delalet eder.

Rüyada dibi görünen su görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada dibi görünen deniz görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada suyun dibinde yüzmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments