Rüyada kuşlara su vermek

Rüyada kuşlara su vermek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kindar olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kuşlara su vermek gördüyseniz:

  • Duygularınızı müsrifçe harcamanız özel yaşamınızda elde etmek istediklerinizi elde etmenizi zorlaştırabilir.

Rüyada bir kuşa su vermek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada siyah kuşa su vermek bir bebek sahibi olacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kuşlara su vermek daha büyük başarılar kazandıracağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuşa su içirmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kuşa su vermek içsel güvensizliklerinize, ayıplanacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşuna su vermek bedeninin de iyileşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kuşu görmek işe zorla gidip geleceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta kuşa su vermek zarar edilen bir dönemin biteceğine, sorumlu tutacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments