Rüyada siyah kuşa su vermek

Rüyada siyah kuşa su vermek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah kuşa su vermek gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerlere gidebilir veya sizi heyecanlandıran yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada siyah kuşa su vermek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah deve kuşu görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada siyah beyaz muhabbet kuşu görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah tavus kuşu görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kuşla konuşmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret eder.

Rüyada siyah kuşlar görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah muhabbet kuşu görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kuşa su içirmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments