Rüyada su kuşu görmek

Rüyada su kuşu görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, şansa, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kötü günlerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada su kuşu gördüyseniz:

  • Ateşe yaklaşırken yanıcı veya yakıcı madde taşımadığınızdan emin olmanızda fayda var.

Rüyada su kuşu görmek büyük başarılar elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşuna su vermek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuşa su içirmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını islami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta kuşa su vermek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kuşa su vermek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kuşlara su vermek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine işaret eder.

Rüyada bir kuşa su vermek dolayısıyla geleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada yavru kuşa su vermek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments