Rüyada yavru kuşa su vermek

Rüyada yavru kuşa su vermek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru kuşa su vermek gördüyseniz:

  • Diğerleri işleri kendi istedikleri şekilde halletme konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada yavru kuşa su vermek düzeninin yıkılmayacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu yavrusu görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kuşu beslemek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, iyilik bulacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yavrusu görmek üzüntü duyacağına, büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kuşları beslemek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada serçe kuşu yavrusu görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, sürekli bağırıp çağıracağına yorulur.

Rüyada yavru kuşlar görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru tavus kuşu görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments