Rüyada hasta kuşa su vermek

Rüyada hasta kuşa su vermek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada hasta kuşa su vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Rüyada hasta kuşa su vermek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada hasta muhabbet kuşu görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine işarettir.

Rüyada hasta kuşu görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta kuşu iyileştirmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kuşa su vermek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşuna su vermek rahat şekilde yaşayacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru kuşa su vermek şan şöhret kazanacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments