Rüyada kuşa su içirmek

Rüyada kuşa su içirmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşa su içirmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal hayatınızı, iş yaşamınızı veya devam eden iş ya da planlarınızı ilgilendiren başlıklarda, nasıl davranacağınızı veya hangi yoldan ilerleyeceğinizi bilemediğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kuşa su içirmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, hastalıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşuna su vermek çok güzel işlere gireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir kuşa su vermek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına işarettir.

Rüyada kuşlara su vermek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kuşa su vermek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kuşa su vermek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kuşu görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta kuşa su vermek allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Taner

Eşim kardeşim ve ben açık alanda dururken sultanpapağanı şeklinde tüylerinin yarısı dökülmüş bir kuş elimi uzattım kondu ama yakalayamadım yanımdakilerden biri yakaladı bana verdi bende su verdim boğulurcasına su içmeye başladı ve ardından evimize misafirler gelip sohbetetmeye başladılar