Rüyada bir kuşa su vermek

Rüyada bir kuşa su vermek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, atılan adımların zarar getireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir kuşa su vermek gördüyseniz:

  • Olayların her halini doğru açılardan değerlendirmeye çalışmanız önem taşıyor.

Rüyada bir kuşa su vermek ondan kazanç elde edeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada hasta kuşa su vermek haksızlığa uğranacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kuşa su içirmek dik durmaya çalışacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kuşu görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına işarettir.

Rüyada kuşlara su vermek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşuna su vermek şansının kendisinden yana olacağına, dualarına karşılık alacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kuşa su vermek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kuşa su vermek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments