Rüyada kurusıkı silahla vurulmak

Rüyada kurusıkı silahla vurulmak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurusıkı silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Aldatıcı veya yanıltıcı olay, haber veya kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kurusıkı silahla vurulmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak epey bir zarara uğrayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kurusıkı görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, sevgi göreceğine yorulur.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, çok daha mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada silahla omuzdan vurulmak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırttan silahla vurulmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına delalet eder.

Rüyada silahla enseden vurulmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments