Rüyada kurt yaralamak

Rüyada kurt yaralamak atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iyi kısmetleri olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret eder.

Rüyada kurt yaralamak gördüyseniz:

  • Heyecan yaratan durumlar olabilir veya sabrınız test edilebilir.

Rüyada kurt yaralamak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini yaralamak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada kendini silahla yaralamak birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek yaralamak kazancının bol olacağına, ev taşımaya inanılır.

Rüyada taşla yaralamak kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada bebek yaralamak yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, her daim temkinli olacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını yaralamak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments