Rüyada bebek yaralamak

Rüyada bebek yaralamak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek yaralamak gördüyseniz:

  • Tolerans göstermeniz insanların sakinleşmesini sağladığı için, daha uzun süreli çözümler bulunmasına yardım edebilir.

Rüyada bebek yaralamak sağlık sorunlarının sona ereceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada ayağını yaralamak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini yaralamak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuz yaralamak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada birini bıçaklayarak yaralamak insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak çok sağlıklı olunacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Rüyada bıçakla adam yaralamak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine işaret eder.

Rüyada düşmanını yaralamak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, borçların sonlandırılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments