Rüyada kocasını yaralamak

Rüyada kocasını yaralamak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, allah’ın izni ile rahata ereceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını yaralamak gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri veya felsefeleri anlamanıza yardım edecek aktivitelere katılmanız vizyonunuzun gelişmesine yardım edebilir.

Rüyada kocasını yaralamak herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin yaraladığını görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada kedi yaralamak elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini yaralamak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yaraların merheminin bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla kendini yaralamak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, uzun sohbetler edeceğine delalettir.

Rüyada istemeden birini yaralamak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada fare yaralamak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına delalet eder.

Rüyada güvercin yaralamak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments