Rüyada taşla yaralamak

Rüyada taşla yaralamak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kazancında artış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşla yaralamak gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Rüyada taşla yaralamak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada köpeği yaralamak rızkın genişleyeceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini yaralamak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada serçe yaralamak herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla birini yaralamak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan yaralamak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşini yaralamak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada adam yaralamak kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments