Rüyada kendini silahla yaralamak

Rüyada kendini silahla yaralamak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, dualarının karşılığını alacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada kendini silahla yaralamak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaklaşımlarına yorum getirmemeye çalışın.

Rüyada silahla adam yaralamak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada silahla kendini yaralamak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, işlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada silahla yaralamak yeni iş kapılarının açılacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada silahla birini yaralamak kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini silahla yaralamak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kendini silahla yaralamak sosyal hayatını da askıya alacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada silahla insan yaralamak cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada domuz yaralamak ahlakından vazgeçmeyeceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments